HTML

Vasárnap bezárt a Mikulásgyár

2007.12.18. 08:38 Index

Az utolsó hétvégén érkezett a nagy roham: mindkét nap kétezer doboznál is nagyobb mennyiségű ajándékot termelt Mikulásgyárunk, így a záró adatok ismét nagyon szépen alakultak. A 2007-es Mikulásgyár ezek szerint 8000 doboz ajándékot dolgozott fel, amely nem sokkal marad el a tavalyi rekordtól - köszönjük szépen minden adományozónak!

A zárás előtti percek most is különlegesnek bizonyultak, annyian álltak sorba a gyár kapuinál, hogy nem tudtunk időben, este tízkor bezárni, jócskán túlórázni kellett a munkás-Mikulásoknak!

A Vöröskereszt jóvoltából a Gyár idén már külföldre, a Felvidékre is szállított, Szepsi gyermekei száz doboz ajándékkal lettek gazdagabbak.

Viszlát 2008-ban!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mikulasgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr74269024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0kopár györgyné 2007.12.20. 15:10:24

érdeklödni szeretnék hogy szeretnék feliratkozni a mikulás gyárba .meret szertetném megkér
,dezni hogy én egyedül nevelem a hat gyermekem és hogy jogosult-e vagyok az adományra. kérem ha igen irjanak egyébként én gyesen vagyok és hat gyermekemet nevelem . és székesfehérváron élünk kérem ha tudnak segitsenek. kopár györgyné szfvárrol
süti beállítások módosítása