HTML

Holnap újra megnyílik a Mikulásgyár

2007.12.06. 14:27 Index













Már harmadik alkalommal indul útjára Magyarország legnagyobb jótékonysági akciója! A tavalyi helyszíneken - a Felvonulási téren, a Duna és Csepel Plazában, valamint Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szolnok, Szombathely, Szeged, Székesfehérvár, Veszprém és Zalaegerszeg plázáiban - adományozhatunk december 7. és 16. között.













A Duna Plazában tartott megnyitón megjelent Budapest főpolgármestere és a Lappföldi Mikulás is. Idén ismét a Vöröskereszt és a UNICEF osztja szét a beérkezett ajándékokat a rászorulóknak, és a Magyar Posta szervezi a bonyolult logisztikai műveleteket, az ajándékok szállítását.













Az esemény főszereplői mégis, természetesen a gyerekek voltak: rengetegen eljöttek, és ajándékaik avatták fel a Mikulásgyár helyben felállított gépezetét.













A Mikulásgyár energiaszükségletét a Magyar Villamos Művek biztosítja, a BKV pedig az akció idejére átnevezi megállóit: Hősök tere, Mikulásgyár - ezt fogják bemondani a földalattin.













Nyitva tartás: hétköznap délután 4 és este 9 között, hétvégén pedig délelőtt 10 és este 10 között.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mikulasgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr97254400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hortikultur 2007.12.07. 11:58:41

Nagyon örülök, h megnyílt. Kíváncsi vagyok, hogy Suba János fővárosközeli vállalkozó, a BKV fb-tagja mennyi pénzt fog idén kisíbolni ebből a \"jótékonysági\" akcióból...
süti beállítások módosítása