HTML

Fantasztikus vasárnappal zárt a MikulásGyár

2006.12.17. 23:25 Index

Minden előzetes elképzelést felborított a MikulásGyár zárónapja: vasárnap reggeltől estig özönlöttek az emberek valamennyi helyszínre, és gyakorlatilag egyetlen nap alatt megduplázták az előző nyolc nap adományait.  

A záró sajtótájékoztatón, melyet Tilla celebrált, még csak sejteni lehetett a kedvező eredményeket - már a délelőtt folyamán extra erőket kellett mozgósítani a Vöröskeresztnek (képünkön Habsburg György, a szervezet elnöke beszél éppen), hogy a rengeteg beérkező ajándék sorsa biztosítva legyen. Délután aztán már, minden mindegy alapon a szervezők megkérték az adományozókat, a zárókordonnál kisebb-nagyobb kupacokban halmozzák fel a beérkező ajándékokat, és onnan majd a mikulásszemélyzet valamilyen úton-módon elszállítja azokat.

 

A végelszámolás aztán fenomenálisra sikerült: noha az idei MikulásGyár egy héttel rövidebb volt nyitva, mint tavaly, az összegyűlt ajándékmennyiség szinte hajszálra megegyezik, azaz kicsivel több mint 10 ezer ládányi ajándékot regisztráltak a gyár műszerei. Az adományok várhatóan legalább 20 ezer ember karácsonyát szépíthetik meg Habsburg György szerint, Tilla pedig azzal búcsúzott a sajtótájékoztató végén, hogy jövőre ismét megrendezik a MikulásGyárt.

 

Az Index is a záró napon adta át ajándékát: tizenkét darab kakaóbiztos számítógépbillentyűzettel és tizenkét darab, gyerekkézbe való egérrel segítettük meg a rászoruló gyermekek életét.

 

A sajtótájékoztató örvén készítettünk néhány exkluzív fotót a MikulásGyár belsejéről, és a titokzatos gépezet működéséről, melyeket itt most megosztunk a nyilvánossággal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mikulasgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4823072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

froccsos 2006.12.18. 10:02:21

én péntek este voltam kis családommal itt. tv2-nek a színpada ezerrel promózta az esti műsort, szerencsére csak addig, amíg az embernek volt esélye hazaérni rá. coca-cólás kamiont meg kihelyeztem volna a murvás ****-be ha csak nem fizettek elég sokat azért hogy ott lehessenek.

mindennek ellenére családom nevében köszönjük a lehetőséget.

Nini 2006.12.18. 10:22:31

Az ilyen xoverek miatt tart itt az ország lelkileg, ahol van. Egy kis gyűlölködő fröcsögés még egy ilyen téma kapcsán is kibuggyan belőle!
A "bambis" kádárizmusodban kedves xover, biztosan többet tett a diktatúrád a gyerekek boldog Karácsonyáért, mi?!

Bologna 2006.12.18. 12:59:19

Gratulálunk a kezdeményezéshez, már tavaly is idehoztuk a gyerekkel ( 8 és 10) a két zsák évközben felgyűlt játékot. Idén már előre várták a gyerekek a lehetőséget.
Így lehet megtanítani őket, hogy adni is öröm és ha megtehetjük segítsünk másoknak.

Csak így tovább, van értelme!

froccsos 2006.12.21. 09:27:40

köszönöm Nini, remélem reggel is arcon köpted magad és felvetted a szemellenződ.

szerintem kicsit túlspanoltad magad, megzavart az oldal színe. ez gyakran megesik az ilyen agyatlan libákkal, különösen Szent Mikulás idején.

amúgy tippelj te idióta, hány éves voltam én Szent Kádár alatt?

Nini 2006.12.27. 13:07:19

Ne reménykedj xover, az "agyatlan libaság" nem korfüggő!
Bizonyságul csak el kell olvasni a gyülölködő, kádárista fröcsögésedet.
Azt persze nem vetted észre, hogy az előző szövegemben még nem szálltam le a szintedre.
MÉG nem, te idióta!

Nini · http://www.kiszeltunde.hu 2007.01.01. 12:25:38

Egyébként meg iwiw meghívóért szopok, mosogatok.
süti beállítások módosítása