HTML

Finis előtti roham a MikulásGyár összes helyszínén

2006.12.16. 21:39 Index

Ahogy azt várni lehetett, szombaton nagy műszakot kellett bonyolítaniuk a Mikulásoknak: csak a Felvonulási téri helyszínen több ezer adományozóval kellett megbirkózniuk, a teljes napi termelés meghaladta az 1800 ládát is. Érkezett ma elektromos gitár, hintaló, több mikró, gofri- és kenyérsütők, és még több DVD-lejátszó.

A tűzoltók is szombatra voltak hivatalosak testületileg, két kisteherautóval összesen hatvan láda ajándékot regisztráltattak. „A mai nap felülmúlta a tavalyi legforgalmasabb napot is, fantasztikus, gyönyörű, vadonatúj játékokat hoznak, hihetetlen mennyiségben.” - mondta a helyszínen Salgó Zoltánné, a Magyar Vöröskereszt Budapesti Szervezetének igazgatója.

A szervezők ezúton is köszönik a lakosság önzetlenségét, odaadását és összefogását.

A MikulásGyár vasárnap este tíz óráig várja az adományokat Budapesten, Debrecenben, Győrött, Kaposváron, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsett, Sopronban, Szolnokon, Szombathelyen, Szegeden, Székesfehérváron, Veszprémben és Zalaegerszegen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mikulasgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1022916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása