HTML

Ajándéktenger a MikulásGyárban

2006.12.14. 22:27 Index

Csütörtöki ötszáz ládájával összességében már elhagyta a MikulásGyár a 2600 láda ajándékot - és még hátravan a záró hétvégén várható nagy roham. A vasárnap, 17-én befejeződő monstre jótékonysági rendezvénysorozat minden nap produkál valami meglepőt: a csütörtöki nap attrakciója az a furgon volt, amely ötszáz darab párduc- és tigrismintás hátizsákot hozott a Felvonulás téri üzemegységbe.














A pénteki nap lehet, hogy hasonló meglepetéseket is hoz, de néhány nagyobb ajándékadagot előre bejelentettek kedves adományozóik: egyben fog érkezni például harmincezer liter öblítőszer, két teherautónyi csokoládé, és száz darab igazi karácsonyfa.














Tegnap említettük, hogy gyerekek is jócskán előfordulnak az adományozók között. Az állítást most végre fotóval is tudjuk bizonyítani: sikerült lencsevégre kapnunk az egyk nagylelkű adományozót.


















A TV2 hétvégére is ellátja sztárokkal a helyszínt: pénteken ötkor a Jóban Rosszban sztárjaival találkozhatnak a kilátogatók, szombaton háromtól Benkő Nóra műsorozik a gyerekeknek, öt után pedig Póka Angéla lesz látható. A vasárnap szuperprodukciója a Caramel-Bartók Eszter kettős lesz.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mikulasgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr522652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noemi 2006.12.15. 20:11:14

ha lehet egy eszrevetel... az alabbi mondatbol a kegyetlen szot ugy gondolom, torolni kellene:
" de néhány kegyetlen ajándékadagot előre bejelentettek kedves adományozóik"
udvozlettel,
noemi
süti beállítások módosítása