HTML

Hétközben is dübörög a MikulásGyár gépezete

2006.12.13. 18:39 Index

Minden nap csúcsüzemen a MikulásGyár: már 1800 ládányi ajándék összegyűjtésénél tart a legnagyobb hazai karácsonyi jótékonysági akció - köszönhetően természetesen a nagylelkű adományozóknak. A szokásos tárgyakon - könyvek, játékok, tisztálkodási- és mosószerek - túl olyan adományok is érkeztek a rászorulóknak, melyekre gondolni sem lehetett, például jött már napernyő, csocsóasztal, bicikli, gitár és szintetizátor is.















A helyszínre egyébként több szervezett iskolás- és óvodáscsoport is érkezett, és a gyerekek túlnyomó része ajándékot is hozott - az egyik kisfiú például egy óriási játékbuszt.















Csütörtökön délután az OTP (az akció egyik nagy támogatója) számos dolgozója látogat ki a helyszínre, mégpedig azért, hogy magukra öltsék a mikulásjelmezeket, és beálljanak a futószalag mellé, segíteni az ajándékok feldolgozásában, csomagolásában.

A csütörtök egyébként is forró nap lesz az egyre inkább beálló téli hidegben: délután ötkor Csiszár Jenő és Jakupcsek Gabi Mokkáznak egyet a helyszínen, utánuk Gáspár Laci jelenik meg, majd Pflum Orsi ad koncertet a jelenlévő adományozóknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mikulasgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1422451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása